mandag den 10. december 2012

Julerier

Er det bare mig der har supersvært ved at finde julehyggen og roen i en heftig december måned? -og tiden til at blogge?

Når jeg kigger på kalenderen så er den blokket hel ud. Jeg er ellers seriøst glad for min elektroniske familiekalender.

Siden sidst har der været julefrokost. Og jeg holder jo svært af fester. Det er også blevet bemærket i min nye afdeling. Men det er også svært at være den tilbageholdende nye kollega når man stadig er i området og derfor kender langt over halvdelen af de 150 deltagere...Hjemme klokken over fire kostede den fest en dag i sengen.

Vi har været en tur i teateret og se en vaudeville over Peters jul på frilandsmuseet. Det var ok, men så heller ikke mere.

Jeg har også nået at være syg. Det er utrolig så udmattet man kan blive af mavehalløj.

Vi har haft gæster i weekenden, til en ualmindelig vellykket menu. Laks med æble-peberrods-salat til forret, chateau briand med jordskok-kartoffelmos, marinerede bønner og løg efter denne opskrift; super super lækkert, jeg kogte bare bønnerne i fire minutter før jeg kom løgene i og gav det hele tre minutter til og så selvfølgelig pebersauce til. Desserten blev creme brulee lavet med kaffebønner (jeg elsker bare den dessert). I processen fandt jeg ud af at snart teen pigen er en haj til at brænde dem. Til creme bruleen serverede jeg en kirsebærvin fra Frederiksdal, den er lidt dyr, men mums, det er helt fantastisk og ikke så meget mormor som man skulle tro.

En hel søndag er blevet spenderet som volley-coach for snart teen pigen. Det er nu ret sjovt også selv om de en gang imellem ikke lige præsterer helt i top, der får man virkelig prøvet sine motivationsevner (eller mangel på samme) af.

Jeg sidder lige nu i min sofa efter et par timers sofa-arbejde. Jeg har nu været i den nye afdeling i lidt over to måneder (selv om den første kun var på dele-tid) og jeg er ved at få opgaverne ind under huden. Det er sværere end jeg umiddelbart havde troet at skifte. Opgaverne er sådan cirka som jeg havde forventet, måske mere enspænder/analytisk end jeg umiddelbart havde troet og jeg savner de udadvente opgaver, selv om jeg regner med at der kommer flere af dem jo mere jeg kommer ind i det, så er det måske også begrænset hvor mange jeg får af dem så længe jeg bare er i et job-swop. Men det som er så forbandet svært er ikke længere at være eksperten. Heldigvis kan jeg mærke at mine nye kolleger er begyndt at søge mig for råd og diskussioner. Men jeg savner lidt at være oraklet som alle stoler på kan sit kram. Når det er sagt så er det nu engang nok meget sundt at komme ud på lidt dybere vand en gang imellem.

Og nu skrev jeg vand. Så kan jeg også lige opdatere på hvordan det går med svømningen. For det får fremad. Wu-huuu. Jeg har sidste gang crawlet 25 meter UDEN at måtte holde pause for at trække vejret. jeg gjorde det endda tre gange (med pause imellem). Så nu kan jeg snart ikke længere kalde det for drukne-træning. Men om jeg kan lære at svømme på en enkelt sæson så jeg kan crawle i de 400 m en mini-tri kræver, det tvivler jeg stadig på.

2 kommentarer:

 1. Og neeej du er tilbage og har været det nogle måneder...

  Damn - jeg er bare for langsom nogengange :-)

  KH Trine (der læste fast med på smartlog)

  SvarSlet
 2. Hej Trine,
  Så var det godt du fandt mig, det er så hyggeligt med gamle læsere :)

  SvarSlet