tirsdag den 28. august 2012

Forældremøder

December har sine juleafslutninger, juni alle sine sæson-/skole-/ferieafslutninger og august har alle forældre- og opstartsmøder.

Sikke travlt det er. I år er også særlig slem fordi alting starter samtidig med skolestarten.

Men en ting er i hvert fald sikkert. Det kan godt være at yngstes gymnastik ikke har kamp hver weekend, men tilgengæld så træner de tre gange om ugen og så kommer der i alt fem weekender med enten træning eller konkurence og derudover kommer opvisningerne -så det bliver travlt alligevel.

Men som opfølger på mit tidligere indlæg kan jeg kune sige: at svømme! I hvert fald er jeg tilmeldt nu, så tror jeg jeg prøver kvindetri i brøndby først, så kan jeg tage 400:18:4 i amager strandpark til næste efterår. Selvfølgelig såfremt jeg altså lærer at svømme. Det kommer jo ikke af at man melder sig til et hold og køber en badedragt (Dang -det havde ellers været smart)

Snart-teen-pigen har bagt cookies i dag, uhmmm, men jeg fik kun lov til at smage en. Resten skal deles ud i klassen imorgen. Men på plussiden så ved jeg når vi når vores tur på kagelisten så kan jeg sætte hende til det!

Ellers så har jeg løbet DHL. Ikke noget fantastisk løb, eller der er jo ikke individuelle tider, så jeg ved det selvfølgelig ikke helt præcist. Men hyggeligt som altid, selv om det er lidt for stort til at være et godt løb og jeg er hos et lidt for stort firma til at arrangementet er sådan rigtig hyggeligt.

2 kommentarer:

 1. Sejt!
  Jeg kan ikke svømme, men synes Tri må være den bedste form for træning ;-) Indtil videre løber jeg (en hl del) og "tumler i skoven" på min MTB.

  Dejligt at "finde" dig igen :-)

  SvarSlet
 2. og hyggeligt at høre fra dig!

  men altså jeg KAN jo ikke svømme endnu. Det er det der er pointen, jeg er nød til at lære det først. Så til næste år står den på tri.

  SvarSlet