torsdag den 23. august 2012

Pyh en dag....

Jeg er alene hjemme, det er nu ok, men lægger alligevel et vist pres, da jeg bestemt ikke er god til morgener, slet ikke når jeg har været til konference med middag dagen før.

Jeg kom da også afsted ½ time senere end normalt, med yngste hjemme endnu da hun manglede nogle lektier og skulle møde kl 9.

Trafikken var selvfølgelig forfærdelig, det stod jo ned.

Arbjedet trak ud. Ingenting virkede og denne travle dags arbejde kunne først starte klokken to, efter alverdens hvad gør vi nu?-panik-planlægningsmøder efter et system-nedbrud i nat.

Ud af døren i let løb ~ hente yngste ~hente næste-teen-pigen ~ køre til byen ~ shoppe gymnastik sko til begge piger ~ proppe lidt mad i munden på dem ~ sætte næsten teen-pige af til sport ~ køre hjem med yngste ~ handle ~ forældremøde ~ hjem og putte piger ~ arbejde et par timer for at indhente det der manglede i formiddags ~ falde lidt til ro....

Det kunne simpelthen ikke lade sig gøre hvis ikke næsten-teen-pigen ikke selv kunne tage bussen til og fra sport og hvis ikke yngste-datteren kunne være alene hjemme. Heldigvis er det jo de færreste dage som ser sådan her ud. Selv om de næste par uger er godt pakkede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar