torsdag den 6. september 2012

Svømning

Første svømmeundervisning er nu prøvet. Det er superhårdt. Men også godt. Jeg er glad for at jeg havde tre enetimer på vores ferie. Hvor jeg fik lidt mere ide om crawl og fik et par pointers om brystsvømning. Jeg var således slet ikke værst til crawl i forhold til de andre, kun en smule langsommere end de tre hurtigste i bryst men måtte starte fra begyndelsen i rygcrawl. Jeg skal nok lære at svømme. Men selv om det er superhårdt mens det står på og man bliver forpustet så føles det ikke som om jeg har motioneret i en hel time, men det kan selvfølgelig være jeg er af en anden mening imorgen.

Denne uges motionsregnskab er ikke helt dårligt så, 2½ times volley, 1 times fodbold (jeg spillede hele kampen igår) og så en times svømning.

Med 1 times crossfit lørdag bliver det vist helt hæderligt.

4 kommentarer:

 1. Sejt!
  Jeg kan heller ikke svømme - og er egentlig ikke voldsomt begejstret for vand, hvilket kan være en stor udfordring, så familiens 3 andre medlemmer er vandhunde med store V'er ;-)
  Jeg har endnu ikke fået det prioriteret ind i mit skema - synes bare ikke lige...

  SvarSlet
 2. Det er helt klart et spørgsmål om at det skal prioriteres. Lysten til at lære det skal spimpelhen være stor nok til at man vil bruge tiden på det.

  SvarSlet
 3. Du har fuldstændig ret - og det der med vandet har nok en afgørende rolle i, at jeg ikke kommer afsted (+ at jeg elsker mit løb - og ikke vil undvære mine 3 gange om ugen)

  SvarSlet
 4. når løbet trækker mere end vandet så er det jo bare sådan det er. (jeg ville på min side ønske jeg havde stamina nok til at træne løb tre gange ugentligt)

  SvarSlet